KDN United… een project voor de toekomst,
een project voor onze jeugd.

FAQ

  FAQ

Bij sommige mutualiteiten wordt het lidgeld van een sportclub gedeeltelijk terugbetaald. U kan hiervoor de papieren van de mutualiteit afgeven in de kantine zodat dit in het bakje van Peter Kempenaers gelegd kan worden.

Het exacte document dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw mutualiteit. Hieronder kan je een link vinden naar de procedure voor meest voorkomende mutualiteiten.
CM: Sportvereniging
Socialistische mutualiteit: Sport- of fitnessclub
Partena: Sportclub lidgeld
Vlaams & neutraal ziekenfonds: Sport- of fitnessclub
OZ: Lidgeld fitness en sportclubs
Liberale Mutualiteit: Sportprikkel
Voor meer informatie neem je contact op met je mutualiteit.

Je mag altijd een keertje langskomen op een training (en zelfs 3 keer meetrainen om te proberen). Je mag eventueel ook contact opnemen door middel van het inschrijvingsformulier .

Voor het seizoen 2018-2019 bedraagt het lidgeld 200 € voor het eerste kind, 180 € voor het tweede kind en 160 € voor het derde kind (en volgende kinderen) binnen hetzelfde gezin. Het lidgeld voor de senioren (A elftal en reserven) bedraagt 220 €. Het lidgeld voor de U6 bedraagt 180 €. Spelers van de A-ploeg of reserven die ook trainer zijn van een jeugdploeg, betalen geen lidgeld.

De betaling dient te gebeuren door overschrijving op rekening BE91 8601 0470 1576 op naam van KDN United VZW, Veeliedenstraat 70, 3221 Nieuwrode, met als vermelding, lidgeld 2018-2019 naam speler + geboortedatum.

Omdat den Bert dat graag drinkt!

Dit kan je opzoeken op de pagina van de respectievelijke ploeg. Alternatief kan je op je smartphone de BBF (Best of Belgian Football) app installeren om alle geplande matchen te bekijken.

De trainingen van de jeugd gaan door in Jeugdopleidingscentrum "Oep den berg" in de Veeliedenstraat in Nieuwrode.

KDN staat voor Kortrijk-Dutsel Nieuwrode, de naam van de clubs die na een fusie in 2014 overgegaan zijn in KDN United.

  Een selectie van onze sponsors

Sponsor de club!
Doe je online aankopen via trooper.be en sponsor de club!
Sponsor in de kijker
Gerechtigd correspondent
Sven Ons
GSM: 0474/76.89.74
SvenOns@KDNUnited.be