KDN United… een project voor de toekomst,
een project voor onze jeugd.

Team 13 - ouderparticipatie

  Even voorstellen… Meet TEAM 13!

ONZE VISIE

Het Team 13 is een groep ouders die een brug wil vormen tussen de Club en alle ouders. We willen constructief samenwerken met het bestuur in een sfeer van vertrouwen, respect en openheid. Wat doen we?

INFORMEREN

We zijn een spreekbuis voor alle ouders naar de trainers, afgevaardigden en het bestuur toe, en andersom. Al hetgeen dat goed gaat, laat het ons weten! Gaan er dingen fout, of heb je suggesties, laat het ons weten! Eveneens is het belangrijk voor alle ouders om te weten wat er in jouw Club omgaat, daarom zullen we ook communiceren over belangrijke boodschappen, resultaten, initiatieven en activiteiten.

ONDERSTEUNEN

We willen de Club ondersteunen bij het organiseren van acties ten voordele van de jeugdwerking. Deze ondersteuning kan bestaan uit het (helpen) organiseren van evenementen of acties (zoals Pastadagen, Mosseldagen, Wafelverkoop, …), maar eveneens door mee te denken, mee te overleggen, helpen klusjes uit te voeren,…

ONTMOETEN

Team 13 wil niet alleen de ouders en de Club dichter bij elkaar brengen maar ook de band tussen de jeugdspelers en de senioren uitbreiden en versterken. Dit in de eerste plaats door elkaar beter te leren kennen.

Wat doen we niet?

Team 13 zal geen rol spelen op vlak van sportieve beslissingen. Hier vertrouwen we op de oordeelkundigheid van onze trainers.

JOIN OUR TEAM!

Heb je zin om deel van Team 13 uit te maken?
Stuur ons een mailtje: Team 13
of spring eens binnen op een van onze vergaderingen.

  Een selectie van onze sponsors

Sponsor de club!
Doe je online aankopen via trooper.be en sponsor de club!
Sponsor in de kijker
Gerechtigd correspondent
Sven Ons
GSM: 0474/76.89.74
SvenOns@KDNUnited.be