KDN United… een project voor de toekomst,
een project voor onze jeugd.

Inschrijven

  Lidgeld

Voor het seizoen 2018-2019 bedraagt het lidgeld 200 € voor het eerste kind, 180 € voor het tweede kind en 160 € voor het derde kind (en volgende kinderen) binnen hetzelfde gezin. Het lidgeld voor de senioren (A elftal en reserven) bedraagt 220 €. Het lidgeld voor de U6 bedraagt 180 €. Spelers van de A-ploeg of reserven die ook trainer zijn van een jeugdploeg, betalen geen lidgeld.

De betaling dient te gebeuren door overschrijving op rekening BE91 8601 0470 1576 op naam van KDN United VZW, Veeliedenstraat 70, 3221 Nieuwrode, met als vermelding, lidgeld 2018-2019 naam speler + geboortedatum.

Buiten de gebruikelijke verzekering en jaarlijkse kosten bij de voetbalbond, drankbonnen bij uit- en thuiswedstrijden en een snack bij thuiswedstrijden, krijgt iedere speler voor het nieuwe seizoen een trainingspak, een bal en een paar zwarte kousen. Gele fluoshesjes die te klein geworden zijn, kan je komen inruilen voor een grotere maat. Ben je uw hesje verloren, kan je terug een nieuw aankopen voor 10 €.

Elke speler, jeugd en senioren, zal zijn bal en hesje steeds meebrengen naar elke training en wedstrijd en nadien ook mee terug naar huis nemen. Op deze manier willen we oa. het respect verhogen voor de door de club ter beschikking gestelde spullen. Zolang de bal gebruikt wordt binnen de activiteitensfeer van KDN United (trainingen, wedstrijden, tornooien) zal de club tussenkomen indien de bal stuk gaat of niet meer kan gerecupereerd worden. Indien de bal verloren gaat of stuk gemaakt wordt buiten de club, zal een nieuwe bal moeten aangekocht worden aan 25 euro; (winkelwaarde 30 euro). Het trainingspak wordt gedragen om naar de wedstrijden te gaan; er wordt niet in getraind.

Nieuwe spelers krijgen een sporttas van de club bij aansluiting. Heb je een sporttas van KDN United en heeft die zijn beste tijd achter de rug, dan kan je deze inruilen tegen een nieuwe. De beoordeling van “heeft zijn beste tijd achter de rug” gebeurt enkel en alleen door Karolien Dekeyser, kledijverantwoordelijke van KDN United. Voor de koudere momenten tijdens de winter voorzien we - apart aan te kopen voor 20 € - een groene pull met kap.

  Inschrijven

Heb je een kapoen thuis die continu vraagt om te mogen voetballen of wil je zelf een balletje trappen... dan mag je altijd een kijkje komen nemen tijdens een van de trainingen (en 3 keer mee komen trainen).
Alternatief kan je het volgende formulier invullen en nemen we contact met je op.

  Een selectie van onze sponsors

Sponsor de club!
Doe je online aankopen via trooper.be en sponsor de club!
Sponsor in de kijker
Gerechtigd correspondent
Sven Ons
GSM: 0474/76.89.74
SvenOns@KDNUnited.be